Stolarski servis

Svaki proizvod, tako i svi stolarski proizvodi, koliko god kvalitetno bili izrađeni imaju svoj rok trajanja i jasno je da sve što je načinjeno ljudskom rukom ne može trajati vječno.
Neumoljivi zub vremena nagriza baš svaki dio doma i uvijek je potrebno neki dio iznova popravljati.
Naša domena su popravci svih stolarskih proizvoda koji iz bilo kojeg razloga nisu u potpuno funkcionalnom stanju ili ih samo želite malo dotjerati, pa Vam je potrebna stručna pomoć.

Naša primarna djelatnost je izrada po mjeri svih vrsta stolarskih proizvoda za uređenje stambenih i poslovnih prostora. Izbornik naših proizvoda po kategorijama se nalazi s desne strane.

Popravak namještaja najčešće obuhvaća izmjenu dotrajalih spojnica (izmjena pantiju i ostalog okova),  izradu i ugradnju novih ladica ili samo zamjenu dotrajalih vodilica ladica. Također servisiramo vodilice i okove rasklopivih stolova, podešavamo i izmjenjujemo klizne okove za namještaj, odnosno izvodimo sve potrebne radnje kojima je cilj vratiti namještaj u upotrebljivo stanje. Usluga popravaka namještaja obuhvaća kućni i uredski namještaj.

Popravak stolica obuhvaća obnovu stolica u cijelosti. Klimavu stolicu ne treba baciti. Ona se može potpuno rastaviti i ponovno kvalitetno slijepiti. Takve nanovo slijepljene stolice ostaju čvrste puno duže od tvornički slijepljenih stolica, budući da u tvornicama izuzetno štede na količini ljepila kod sljepljivanja. Uz to, izrađujemo i tapeciramo nove sjedalice umjesto polomljenih.

Kod popravka drvene građevinske stolarije, točnije kod popravaka drvenih prozora s izolacijskim ostakljenjem, naša usluga obuhvaća izmjenu potrošenih dijelova okova ili popravak dotrajalih drvenih dijelova koji su pukli zbog nestručnog rukovanja ili su godine uporabe jednostavno učinile svoje. Također podešavamo i popravljamo prozorske okove i ispravljamo nestručno i krivo postavljanje okova – najčešći uzrok nemogućnosti pravilnog zatvaranja prozora i balkonskih vrata.
Pucanje okova ili drvenog dijela kod velikih prozorskih krila s teškim izolacijskim ostakljenjem nije razlog za očajavanje ili bacanje prozora. Vrlo jednostavno i kvalitetno rješavamo takve probleme.
Kod drvenih ulaznih vrata popravljamo posljedice nasilnog ulaska u dom, što obuhvaća potrebnu izmjenu okova, brava i uništenih drvenih dijelova. Ugradnja dodatnih brava je također dio palete naših usluga.
Podrezivanje ulaznih vrata, skraćivanje sobnih vratnih krila je moguće odraditi na terenu, kao i u radionici.
Popravak kliznih sobnih vrata najčešće obuhvaća podešavanje ili zamjenu kliznih okova.

Bojanje dotrajale stolarije ili bilo kakve druge ličilačke radove ne izvodimo.

Radi lakšeg uvida u postojeće stanje, molimo Vas da nam proslijedite fotografije nastalih problema, kako bismo izbjegli nepotreban izlazak radi utvrđivanja postojećeg stanja. Sa fotografije se u većini slučajeva može vrlo jednostavno utvrditi kvar, potreban materijal i alat za popravak. Cilje je pri prvom dolasku pokušati riješiti problem, kako bi Vaši troškovi u konačnici bili što je moguće manji.

Cjenik usluga je naveden niže u tekstu.

Savjetujemo da se rješavanju problema uvijek pristupi u što ranijoj fazi, kako šteta s vremenom ne bi postala veća ili u potpunosti onemogućila popravak proizvoda.

Najjednostavniji način na koji možete zatražiti potrebnu uslugu stolarskog servisa je slanjem poruke elektroničkom poštom.

ŽELIM POSLATI UPIT


CJENIK USLUGA

Izlazak na teren na području Velike Gorice – radijus 5 km od radionice
besplatan
Izlazak na teren na području Zagreba – prema udaljenosti lokacije
10,00 kn/km
Sat rada jednog majstora
120,00 kn
Sat rada dva majstora
200,00 kn


Ukoliko tražite mogućnost dodatne uštede, klimave stolice, ladice ili oštećeno prozorsko i vratno krilo možete sami dovesti u našu radionicu i znatno uštediti, jer u tome slučaju naplaćujemo samo rad u radionici.

Ako naša usluga stolarskog servisa ne može “vratiti u život” neki dio Vašeg namještaja, zatražite ponudu za izradu novog.
Jamčimo da za naše proizvode nećete tako brzo trebati uslugu popravka.